Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

Ο Χρήστος Τρυφιάτης εξελέγη νέος Πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Ο συγχωριανός μας Χρήστος Τρυφιάτης, με πλούσια και ενεργή συνδικαλιστική δράση, είναι ο νέος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Έχει ενεργό συμμετοχή ως Συνδικαλιστής στον ΗΣΑΠ και οι συνάδελφοι του, έχουν εκτιμήσει εμπράκτως τη συνδικαλιστική του δράση και τον εκλεγούν συνεχώς στο κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ και στη ΓΣΕΕ.
Η αναγνώριση της δράσης του αυτής, ο δυναμισμός του και οι αγώνες με αρχές και αξίες στο πλευρό του εργαζόμενου τον οδήγησαν στη σημερινή του θέση να εκλεγεί Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.
Σε μια κρίσιμη εποχή για την πορεία του εργατικού κινήματος η συνεισφορά του αναμένεται να είναι καθοριστική και καίρια στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, αφού με την εμπειρία του, την γνώση του και την διάθεσή του για προσφορά, θα ανταποκριθεί με τρόπο αποφασιστικό στις απαιτήσεις του εργατικού κινήματος και θα συμβάλλει στην γενικότερη προσπάθεια για ανάπτυξη, πάντα στο πλευρό του εργαζόμενου. Να τονίσουμε ότι τη πρώτη Πρωτομαγιάτικη εμφάνισή του έκανε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, με το νέο Πρόεδρο Χρήστο Τρυφιάτη, εμφάνιση που συνδυάστηκε με δυναμική και ενωτική συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι, παρουσία πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων.
To BLOGS AETOS τον συγχαίρει για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: