Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Απογραφή 2011. Πρέπει να απογραφούμε όλοι στον Αετό!


 Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρεθούμε όλοι στον Αετό Ξηρομέρου μια μέρα (από τις 10 έως και 24 Μαΐου 2011) και να απογραφούμε στη γενέτειρα, στο τόπο μας.

Για τον Αετό το αποτέλεσμα της απογραφής έχει μεγάλη σημασία. Γιατί από τον αριθμό των κατοίκων που θα απογραφούμε εξαρτώνται, αφενός η διατήρηση του Τοπικού Συμβουλίου Αετού ως τριμελούς οργάνου (σύμφωνα με τον Καλλικράτη αν απογραφούμε λιγότεροι από 300, το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας καταργείται!) και αφετέρου θα εξαρτηθεί και το ύψος του ποσού της επιχορήγησης που θα παίρνει η τοπική κοινότητα του χωριού μας για την επόμενη δεκαετία.
Για τη καλύτερη ενημέρωση των συγχωριανών μας για την διαδικασία της απογραφής ο Σύλλογος μας θα αναλάβει πρωτοβουλία για συναντήσεις όλων των μελών του, στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας: ΝΤΕΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, τηλ: 697-3209953.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
του Πολιτιστικού Συλλόγου
Αετινών Αθήνας «ο Μπούμστος»

       Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, με απόφαση του στις 2-05-2011 συνεδρίαση, αφού έλαβε υπόψη το καταστατικό του συλλόγου και τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, σπεύδει έγκαιρα να αναγγείλει και

Προσκαλεί

  Τα τακτικά μέλη του σε Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στα γραφεία μας, Πατησίων 5, 4ος Όροφος, στην Αθήνα,  την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2011, και ώρα 5 μ.μ. απόγευμα, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
 α)  Εκλογή Προέδρου Γεν. Συνέλευσης
 β)  Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
      Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής
 γ)  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
 δ)  Εκλογή επτά (7) μελών του Δ.Σ. και τριών (3) αναπληρωματικών, τριών (3) μελών εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και τριών (3)  αντιπροσώπων στην ΟΠΣΥΞ.  
     
Αν η Γενική συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα, ΚΥΡΙΑΚΗ  29  ΜΑΙΟΥ 2011, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο.
      Προσοχή δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη που είναι εντάξει ταμειακά και οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται προσωπικά μέχρι την Τρίτη  17 Μαΐου 2011 και ώρα 18.30 μ.μ, ώστε να υπάρχει χρόνος να γραφούν και να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια. Για τον λόγο αυτό τα γραφεία μας την τελευταία εβδομάδα θα είναι ανοικτά καθημερινά 5-7 μ.μ. και θα δέχονται τις αιτήσεις για υποψηφιότητες.  

                Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΝΤΕΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ           ΖΑΦΕΙΡΗ ΓΩΓΩ