Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφόρησε το 18ο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Σύλλογος Δρυμιωτών Ανακτορίου.

Κυκλοφορεί το 18ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμιωτών Αιτωλοακαρνανίας, με πλούσια ύλη, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα για το χωριό Δρυμός του Δήμου Ανακτορίου και με κεντρικά θέματα: την άμεση ανταπόκριση του Νομάρχη Θύμιου Σώκου για τη κατασκευή δρόμου στο ξωκλήσι του Αϊ-Γιώργη και την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Νίκου Θ. Μήτση «Δήμος Ανακτορίων-Λησμονημένοι μαχητές του 1821», το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό, στις 14 Αυγούστου στη Βόνιτσα.
Η έκδοση της εφημερίδας είναι δωδεκασέλιδη (12) με πλούσια θεματολογία και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν για τα έργα που θα γίνουν στο Δρυμό, τη πρόταση για μουσείο καπνού, τα κοινωνικά όλου του Δήμου Ανακτορίου, τις εκλογές 2009 στο χωριό, αναδρομή για το εργοστάσιο γύψου, το ιστορικό με τη περιήγηση του Leake στη Βόνιτσα, ένα περίφημο άρθρο για το κάστρο της Αγίας Μαύρας, αθλητικά, τις αυγουστιάτικες εκδηλώσεις, την διδακτική ιστοριούλα του Αγγέλου Μηλιώνη, τα έργα του δήμου Ανακτορίου, κ.α.
Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν την εφημερίδα στέλνοντας τα στοιχεία τους στη διεύθυνση: Τα νέα του Δρυμού, Κίρκης 2 16232 Βύρωνας, ή στέλνοντας e-mail: kutruge@otenet.gr ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλό Πάνο: 6979335501 και τον αρχισυντάκτη και ψυχή της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο: 6974480377. Εσείς που διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στο http://www.xiromero.gr/ και στο Blog Δρυμός: http://cpt.pblogs.gr/.

Κυκλοφόρησε τo 161 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε τo 161 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», η πιο μακρόβια σημερινή εφημερίδα του Ξηρομέρου, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται τα νέα από τις εκλογές στο χωριό τους τη Χρυσοβίτσα, τη σταυροδοσία των υποψηφίων, το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών, την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Και το νερό μπροστά στο θεό του κοκκίνισε», ενημέρωση από τη Νομαρχία που επιμελείται ο Ταξιάρχης Σάββας, το ιστορικό άρθρο του καθηγητή Γιάννη Δημητρούκα, αθλητικά, ειδήσεις-σχόλια και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.