Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα».

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», αρ. 158, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα». Η εφημερίδα περιέχει ειδήσεις του τελευταίου διμήνου, που αφορούν την Χρυσοβίτσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, όπως την χοροεσπερίδα του Συλλόγου στα «Βαλκάνια», την επίσκεψη της επιτροπής της Βουλής στο βελανιδοδάσος, την συνεστίαση της βελανιδιάς, το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «το μαγαζί του Παπαζώη», νέα από το χωριό αλλά και το νομό μας. Η εφημερίδα είναι διμηνιαία και όποιος ενδιαφέρεται να γραφτεί συνδρομητής για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Γεωργούλα, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607. Ο διαδικτυακός τόπος της εφημερίδας είναι το site του Συλλόγου: http://takoronta.ucoz.com/ όπου μπορείτε να διαβάστε ηλεκτρονικά άμεσα, έγκυρα την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα».

Σύλλογος Κωνωπίνας: Πρόσκληση για γλέντι.

To Σάββατο 4 Απριλίου 2009 στις 21.30, ανταποκρινόμαστε στη πρόσκληση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών και συναντιόμαστε στη Μπουζοκοταβέρνα «ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ», Κύπρου 67, Μπουρνάζι, για να κουβεντιάσουμε, να ανταλλάξουμε γνώμες, ιδέες και απόψεις για τα μέλλον του τόπου μας, να φάμε, να πιούμε αλλά και να γλεντήσουμε.
Η τιμή της πρόσκλησης είναι 25e κατ’ άτομο και σ’ αυτή περιλαμβάνεται πλήρες φαγητό & κρασί - αναψυκτικά άνευ περιορισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κωνωπίνας, στα τηλέφωνα των οποίων θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους: www.konopinaps.gr/contact.php
Επίσης τα τηλέφωνα που μπορείτε να απευθύνεστε για προσκλήσεις είναι: Πρόεδρος Χρήστος Κωστόπουλος, τηλ: 6945-719334 και Γεν. Γραμματέας Θόδωρος Χολής, τηλ: 6974-251161.
Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί..

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Τα νέα του Δρυμού», φύλλο 16.

Κυκλοφορεί το 16ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Τα νέα του Δρυμού», με πλούσια ύλη, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα για το χωριό Δρυμός του Δήμου Ανακτορίου και με κεντρικό θέμα την ίδρυση περιφερειακών ιατρείων στο Θύρρειο και στα Παλιάμπελα. Η έκδοση της είναι δωδεκασέλιδη με πλούσια θεματολογία και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν για τα έργα που γίνονται στο Δρυμό, οδοιπορικό στα Παλιάμπελα, για την Χοροεσπερίδα στο Χάραμα, για την εκδρομή που ετοιμάζουν 17 Μαΐου στη Ναύπακτο, την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανακτορίου, την άνοδο της ομάδος του χωριού Θρίαμβος, κ.α.
Η εφημερίδα «Τα νέα του Δρυμού» κατορθώνει και προβάλει συνεχώς με πολύ ζήλο, αλλά και αντικειμενικότητα τα προβλήματα του Δρυμού και λειτουργεί σαν ομφάλιος λώρος που συνδέει τους απανταχού Δρυμιώτες με το χωριό τους. Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στην Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και θυσίες πολλές φορές, αλλά κυρίως για τη δύναμη και τη θέληση για τη συνεχή έκδοση της εφημερίδας. Όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν την εφημερίδα στέλνοντας τα στοιχεία τους στη διεύθυνση: Τα νέα του Δρυμού, Κίρκης 2 16232 Βύρωνας , ή στέλνοντας e-mail: kutruge@otenet.gr ή επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο Καλό Πάνο: 6979335501 και τον αρχισυντάκτη και ψυχή της εφημερίδας Κουτρούμπα Γιώργο: 6974480377. Εσείς που διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή στο http://www.xiromero.gr/ και στο Blog Δρυμός: http://cpt.pblogs.gr/.