Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Πανοχθιακός - Αετός 6-3

Ο Θανάσης Αναγνωστέλος καλεσμένος στο Ρυθμό 94.7 στο Αγρίνιο


         Τον νέο ταλαντούχο τραγουδιστή Θανάση Αναγνωστέλο υποδέχεται την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, βράδυ από 21:00 μέχρι 24:00, στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα Λαϊκοδημοτικά μας Τραγούδια» που παρουσιάζουν οι: Λάμπρος Τζαμαλής και Τάσος Γάκης, ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 94.7 στο Αγρίνιο.
    Ο νέος παραδοσιακός τραγουδιστής  ανοίγει την καρδιά του σε μια  αποκλειστική συνέντευξη,  παρέα με τους Λάμπρο Τζαμαλή και Τάσο Γάκη, από τις 9:00 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα, στο Ρυθμός 94.7.
Συντονιστείτε και ακούστε και μέσω ιντερνετ:

Θανάσης Αναγνωστέλος
Μικρό βιογραφικό
    O Θανάσης Αναγνωστέλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας. Τα πρώτα ακούσματα του ήταν από τον μεγάλο καλλιτέχνη Τάκη Καρναβά. Χαρακτηριστικό του είναι το έντονο πάθος με το οποίο ερμηνεύει τα τραγούδια του, ενώ το κέφι που χαρίζει στο κόσμο που τον ακούει στις ζωντανές εμφανίσεις του είναι απλά... μοναδικό.
      Ο Θανάσης βρίσκεται στο χώρο της διασκέδασης αρκετά χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του μια προσωπική δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τον Νίκο Μακρυγιώργο και στο κλαρίνο τον Παναγιώτη Πλαστήρα, ενώ και η τελευταία του δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε «Ο Έρωτας δεν κάνει εκπτώσεις» τα πάει περίφημα. Τα τραγούδια του νέου του CD, από την πρώτη στιγμή άρεσαν πάρα πολύ στο κόσμο, καθώς τα χαρακτηρίζει ο φρέσκος ήχος και η χορευτική διάθεση. Διακρίνεται για την αγάπη του για το δημοτικό τραγούδι βαδίζοντας σταθερά στα βήματα της παράδοσης και εκφράζοντας τον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του.
  Έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες όπως είναι η Βαγγελιώ Χρηστιά, ο Δημήτρης Ζάχος, ο Γιώργος Καψάλης, η Τασία Βέρρα, ο Αλέκος Δήμου, ο Πάνος Τσαμπάς, η Γιώτα Χαλκιά, η Μαρίτσα Βαρβάτου, ο Αλέκος Κιτσάκης, καθώς και με τους κλαρινίστες Πάνο Μπέκο, Μάκη Βασιλειάδη, Χρήστο Κατσιαμάκη, Γιώργο Στεργίου, Πάνο Πλαστήρα, Βασίλη Μαρκόπουλο, κ.α.
   Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες εκδηλώσεις με τους γνωστούς λαϊκούς καλλιτέχνες όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Γιάννης Βασιλείου, η Μαρία Νομικού, κ.α.

    Φέτος εμφανίστηκε στο κέντρο «Μελωδία» στα Άνω Λιόσια μαζί με τους Θ. Βαρσαμά, Σ. Βόττα, Σ. Σιώλο και άλλα ονόματα της δημοτικής μας παράδοσης.