Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Κυκλοφόρησε τo 160 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε τo 160 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», η πιο μακρόβια σημερινή εφημερίδα του Ξηρομέρου, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται τα καλοκαιρινά νέα από το χωριό τους τη Χρυσοβίτσα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, το άρθρο του Αλέκου Σάββα: «Αρχαία Κόροντα: Ούτε μια πινακίδα», το ψήφισμα της ΠΑΝ.ΣΥ , το Αντάμωμα Ξηρομεριτών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12 Σεπτεμβρίου 2009, στο Άλσος Περιστερίου, ενημέρωση από τη Νομαρχία, ειδήσεις-σχόλια και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.