Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στον Αετό

       

      Mε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 15 Σεπτυεμβρίου 2013, εθελοντική αιμοδοσία στον Αετό (Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας), καθώς πάνω από 36 κάτοικοι πρόσφεραν οικειοθελώς αίμα, ενισχύοντας την προσπάθεια του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου αποδεικνύοντας, πως η Αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και πολιτισμού!
      Αξίζει να αναφερθεί, ότι ήταν η 2η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στον Αετό και η ανταπόκριση των χωριανών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
     Η αιμοδοσία  πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με  τον αιμοδοτικό Σύλλογο Αγρινίου και η πρωτοβουλία αυτή είχε σαν σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος, που εξασφαλίζει φιάλες αίματος σε ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.
     Ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αετού «Η Πεντάπολη» Τάκης Αλ. Σταμάτης, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, τον αιμοδοτικό Σύλλογο Αγρινίου, τονίζει ότι ήταν ξανά απίστευτη και συγκινητική η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών και υπόσχεται να συνεχιστεί αυτή η ιερή προσπάθεια, που προσφέρει ζωή (στην κυριολεξία) στους συγχωριανούς μας.
       Επίσης ο Πρόεδρος απευθύνει έκκληση σε όλους τους απανταχού Αετινούς και φίλους  να μεταβούν στο τμήμα αιμοδοσίας σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Ελλάδος  και να προσφέρουν αίμα, λέγοντας το όνομα του Νοσοκομείου και του Συλλόγου: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΥ.