Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο καρναβάλι στη Κατούνα.






μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Μεδεώνος τη Κατούνα, τη περασμένη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, το πρώτο Καρναβάλι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας!
Η γραφική Κατούνα πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές και πολύχρωμες στολές, με αποτέλεσμα μια μοναδική μέρα γλεντιού και χορού. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και από μεγάλη συμμετοχή και στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σύλλογος Γονέων συνέδραμε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεδεών, ο Ιππικός όμιλος και ο Σύλλογος Γυναικών Κατούνας.
Στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ως θεσμός και να εμπλουτιστούν οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις και όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν υπόσχεση αλλά και ευχήθηκαν με την λήξη του Καρναβαλιού η οποία έγινε με το κάψιμο του Καρνάβαλου η επόμενη διοργάνωση να στηριχθεί από περισσότερους θεσμικούς φορείς που στην πρώτη αυτή απόπειρα των διοργανωτών δεν στάθηκαν σύμμαχοι! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος Δημοτών καθώς και η Πολιτευτής της Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού. Ήταν ένα γεγονός που όσοι το έζησαν το καρναβάλι της Κατούνας, όχι απλά εντυπωσίασε, αλλά κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την αυθεντικότητα και την αστείρευτη ενέργεια όσων συμμετείχαν.
Ραντεβού το 2011!!!!
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κατούνας