Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Oι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι:

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
1. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
2. ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
3. ΚΟΛΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
4. ΚΟΤΡΟΛΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
5. ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
6. ΝΑΟΥΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
7. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
8. ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
9. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
10. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
11. ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤ. ΧΩΡΟΥ

Πάνος Τρυφιάτης: Όλοι Μαζί για τη Νίκη, για τη νέα Αλλαγή

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου για την αγάπη και την εκτίμηση, που έδειξαν στο πρόσωπό μου, το προηγούμενο διάστημα. Για το λόγο αυτό, αντλώ δύναμη, για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη δημοκρατία, το δίκιο του πολίτη, την προκοπή του τόπου μας.
Στις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα μας, καθένας με ευθύνη επιλέγει το πιο πρόσφορο τρόπο να αναδείξει τη χρησιμότητά του. Επειδή η χώρα μας έχει ανάγκη από ισχυρή κυβέρνηση, θα διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας, για τη θετική έκφραση στο πρόσωπό μου, καθώς και τους στενούς φίλους και συνεργάτες στις πολιτικές μου προσπάθειες.
Όλοι μαζί για τη νίκη, για τη νέα αλλαγή.
Ευχαριστώ,
Πάνος Τρυφιάτης

«Του Ξηρομέρου 18ο αντάμωμα»: Να μας έχει ο θεός γερούς πάντα να ανταμώνουμε...










Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε παρά τον βροχερό καιρό, το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών, στο Άλσος Περιστερίου, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:30 το απόγευμα, από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) και τους Συλλόγους μέλη της. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των Μετεωρολόγων για βροχερό καιρό καθώς ακύρωσαν κάποιοι τη συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή.
Το Αντάμωμα είναι η κορυφαία εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών γιατί σε αυτό ανταμώνουμε οι Ξηρομερίτες της Αθήνας, να μιλήσουνε, να διασκεδάσουνε, να χορέψουνε, για να τιμήσουνε τις ρίζες τους, να θυμηθούνε το τόπο τους και να γιορτάσουνε όλοι μαζί.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από την Οργαν. Γραμματέα Χριστίνα Βρακατσέλη εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους.
Στην συνέχεια το χορευτικό του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος» παρουσίασε χορούς της πατρίδας μας και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους για την άριστη εμφάνισή του. Ο κόσμος απόλαυσε το χορό, την ελληνική λεβεντιά και τις όμορφες τοπικές ενδυμασίες.
Αμέσως μετά ο Π. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλαδευτήρας Χρήστος μίλησε για τα 100 φύλλα συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας, της εφημερίδας «Το Ξηρόμερο» της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομερου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) και τόνισε η εφημερίδα αποτελεί τη φωνή των Ξηρομεριτών, όπου και αν βρίσκονται.
Κατόπιν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου καλωσόρισε με την σειρά του τους Ξηρομερίτες, τις Ξηρομερίτισες, τους φίλους και τις φίλες που τίμησαν με την παρουσία τους το 18ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία από την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου όπου ακούστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα το τραγούδι «Ξηρόμερο» και με χορό από τους παρευρισκόμενους που κράτησε ως αργά το πρωί.
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ξηρομέρου, πήρε άριστα σε όλους τους τομείς της εκδήλωσης: στην άρτια οργάνωση, στη φιλοξενία, στην ιδιαίτερη φροντίδα και στο επίπεδο ποιότητας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: O υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Αντωνόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Νούλας, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Χολής , ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ε.Μ. Γιάννης Μπούρος, ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ. Νίκος Γερομήτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας – συγγραφέας Νίκος Μήτσης, ο επιχειρηματίας Θεοφάνης Παύλου, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων της Βελανιδιάς» Σπύρος Φυσελιάς ,ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Χρόνης, ο επίτιμος πρόεδρος της βελανιδιάς Χρήστος Γαζέτας, οι Συγγραφείς Πάνος Λαζαρόπουλος και Μπάμπης Τσελεπής, το μέλος του Δ.Σ. Ηπειρωτών Περιστερίου Πέτρος Σιαμάντης, ο εκδότης της Αιτωλοακαρνανικής Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του εκπολιτιστικού Συλλόγου Αετού, Γρηγόρης Κουτσογιάννος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης Σπύρος Μπενέκος, κ.α.
ΦΩΤΟ: photo art angelos