Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΣΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Έφυγε ξαφνικά χθες νέος σε ηλικία  47 ετών ο αγαπητός σε όλους Γρηγόρης Πετσινός του Γεωργίου, ο οποίος κατάγονταν απο τον Αετό. Μεγαλύτερο πατριώτη και καλύτερο παιδί, δε γέννησε άλλον η Μάνα γη το Ξηρόμερο…….

  Ο πολύ καλός φίλος Γρηγόρης εργαζόταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου και βρέθηκε  χτες νεκρός στο σπίτι του, μιας και δεν παρουσιάστηκε στην εργασία του, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις από συναδέλφους του. 
 Tην έρευνα για τα αίτια θανάτου  ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως αυτά είναι παθολογικά με τη σωρό να μεταφέρεται στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή.  
   Όλοι εμείς που τον γνωρίζαμε από κοντά έχουμε να λέμε για το μεγαλείο ψυχής του, ψυχή από την οποία ανέβλυζαν, η αγάπη, η ανυπέρβλητη καλοσύνη, ήταν μια ψυχή γεμάτη αγάπη για τους δικούς του, τους συγγενείς, τους φίλους και τους πατριώτες του. Μεγαλύτερο πατριώτη και καλύτερο παιδί, δε γέννησε άλλον η Μάνα γη το Ξηρόμερο....
  Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στις 6 το απόγευμα στον συνοικισμό του Αγίου Νικολάου Κατούνας στα προσφυγικά.  
Καλό Ταξίδι Γρηγόρη….


Δεν υπάρχουν σχόλια: