Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αετός: Παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι

Ξεχωριστή βραδιά για τον Αετό Ξηρομέρου, χάρισε στους κατοίκους και τους επισκέπτες ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αετού, ο οποίος διοργάνωσε με επιτυχία το Σάββατο 5 Μαρτίου, ένα άριστο αποκριάτικο ξεφάντωμα...


Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που γλέντησε μέχρι πρωίας. Τους πατριώτες καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου, η Πρόεδρος Έφη Γρίνου η οποία ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και ευχαρίστησε τους δωροθέτες για την προσφορά και βοήθεια για την δημιουργία της εκδήλωσης. 
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου και διασκεδάσαν παραδοσιακά, με άφθονο καλό φαγητό, κρασί και καλή μουσική. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι έσυραν, λίγο-πολύ, τον χορό, όπως και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά το πρωί.
Στην όμορφη αυτή γιορτή το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Φυτειών Θεόδωρος Ρούτσης, ο συγγραφέας Νίκος Μήτσης, ο Γραμματέας του Ιππικού ομίλου Κατούνας Βαγγέλης Κουδούνας, από την Μαχαιρά ο Νέστορας Μπαρμπαρούσης, κ.α. 








































Δεν υπάρχουν σχόλια: