Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

O Χορός του Αγραμπέλου: Αυτή η νύχτα μένει…





Μεγάλη η επιτυχία της χοροεσπερίδας του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, τόσο από άποψης προσέλευσης κόσμου όσο και από άποψης διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η αίθουσα του κέντρου «Πιπέρι» κατακλύστηκε από τους συγχωριανούς και τους φίλους και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.
Οι Αγραμπελιώτες για μια ακόμα φορά έδωσαν το παρόν με τη δυναμική τους παρουσία και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με έντονο το Αγραμπελιώτικο χρώμα να πλανάται παντού.
Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «μεγάλης οικογένειας» των Αγραμπελιωτών. Την πίτα ευλόγησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Τζανουδάκης Χρήστος, ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης και ο ιερέας του χωριού Παπα-Φώτης Χαντζής.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσέλιος Γιώργος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Καμπέρη Δημήτρη, Τάσση Χριστίνα, Βέλλιο Θεόδωρο, Μπαμπάνη Αλεξάνδρα, Τσέλιο Οδυσσέας και Τσέλιου Γεωργία, μοίρασαν την πίτα μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2010.
Η επιτυχημένη εκδήλωση άνοιξε με την Τσέλιου Γεωργία η οποία καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και στη συνέχεια ο Γραμματέας Καμπέρης Δημήτρης μίλησε για τις δραστηριότητες του συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά. Απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Βουλευτής Κορουμπλής Παναγιώτης και ο Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης Τσελεπής Μπάμπης.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό. Η εκδήλωση που ήταν ίσως η μεγαλύτερη στην ιστορία του Συλλόγου, ήταν μια ευκαιρία για να διατρανωθεί η ενότητα του Συλλόγου καθώς και η ανοδική του πορεία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο Πρωτοπρεσβύτερος Τζανουδάκης Χρήστος, ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο εφημέριος του χωριού Φώτης Χατζής, ο Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Κουρουμπλής Παναγιώτης και ο βουλευτής ΝΔ Αιτωλ/νίας Καραγκούνης Κώστας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Στεργίου Τάκης, ο ταμίας Μηλιώνης Άγγελος και ο αναπληρωτής Γραμματέας Μπουρνάζος Βασίλειος, από τον σύλλογο της Βελανιδιάς ο πρόεδρος Φυσελιάς Σπύρος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Χρόνης και ο επίτιμος πρόεδρος της Βελανιδιάς Γαζέτας Χρήστος, ο πρόεδρος της νεοσύστατης Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και Τέχνης Μπάμπης Τσελεπής, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αετινών Αθήνας ο πρόεδρος Ντέμος Χρήστος, από τον σύλλογο Φυτειωτών Αθήνας ο πρόεδρος Σαλτογιάννης Χρήστος, από τον σύλλογο Μπαμπινιωτών ο πρόεδρος Μπενέκος Σπύρος, από τον σύλλογο Στρογγυλοβουνιωτών η πρόεδρος Πηγή Χατζή και ο ταμίας Κοσσόβας Χρήστος, από τον σύλλογο Χρυσοβιτσιάνων ο πρόεδρος Γεωργούλας Κώστας, από τον σύλλογο Κωνωπινιωτών ο αντιπρόεδρος Νίκος Κορομηλάς και ο Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Χολής, ο συγγραφέας Διονύσης Μπερερής, ο ιστορικός συγγραφέας Μπαρμπαρούσης Γιώργος, ο επιχειρηματίας από το Καραϊσκάκη Θεοφάνης Παύλου, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: