Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (56) της εφημερίδας: «Τα νέα της Κωνωπίνας»

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας», τεύχος 56, με τη φροντίδα του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου «Οι Δώδεκα Απόστολοι». Στις 16 σελίδες της καλαίσθητης εφημερίδας, οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούν τη δράση του πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών, το Δήμο Μεδεώνος, τα νέα από την Κωνωπίνα, το Ξηρόμερο, το νομό καθώς και μια πλούσια θεματολογία με αρκετό ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους.
Επισημαίνουμε στην πρώτη σελίδα: Το Πανηγύρι στη Κωνωπίνα, την εκδρομή του Συλλόγου, το πρόβλημα της λειψυδρίας στο χωριό, την ορκωμοσία του βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη και ακόμη στις επόμενες σελίδες: την έκδοση του νέου βιβλίου του Ν. Μήτση: «Δήμος Ανακτορίων Λησμονημένοι μαχητές του 1821», αφιέρωμα στο παλιό πρωταθλητή της ελεύθερης πάλης Παύλο Μηλιώνη, τα νέα του δήμου Μεδεώνος, ένα πανέμορφο κείμενο για τη λίμνη Αμβρακία, καταγγελίες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, αφιέρωμα στο Ξηρομερίτη φωτογράφο Άγγελο Μηλιώνη, ιστορική αναδρομή στη μάχη του Αετού, κοινωνικά, δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων, για την παράκαμψη Αγρινίου, το χρονογράφημα του Πάνου Κοτίνου, για τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις, κ.α.
Όποιος φίλος μας δεν την έχει λάβει μπορεί να γραφτεί συνδρομητής, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Κωστόπουλο, τηλ: 6945-719334 ή με τον διευθυντή σύνταξης Χολή Θεόδωρο, τηλ: 6974-251161, για να του αποσταλεί αμέσως.
Όσοι διαθέτετε INTERNET, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας «Τα νέα της Κωνωπίνας» που κυκλοφορεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.konopinaps.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: