Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Οι Δρυμιώτες συναντήθηκαν με καλά λαϊκά τραγούδια.





Με εξαιρετική επιτυχία σε μια θερμή ατμόσφαιρα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρυμού, στο ιστορικό «Χάραμα» στη Καισαριανή, το βράδυ του Σαββάτου στις 6 Φεβρουαρίου.
Πολλοί Δρυμιώτες, Ξηρομερίτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκλησή του Δ.Σ. εκδηλώνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο ενεργό ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Όλους τους καλεσμένους τους καλωσόριζε με εγκαρδιότητα, στην είσοδο της αίθουσας, ο Πρόεδρος Πάνος Καλός μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του και τις ευχές του σε όλους αλλά και στον καθένα χωριστά.
Εδώ να τονίσουμε ότι ο Σύλλογος Δρυμού έκανε πολύ καλή επιλογή στο κέντρο «Χάραμα» αφού είναι ένας χώρος που επιδιώκει αξιοπρεπείς ή και υψηλού επιπέδου επιλογές στο λαϊκό του προγράμματα, στις φωνές και στο ρεπερτόριο. Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας αγαπημένες δικές τους επιτυχίες και αυθεντικά λαϊκά τραγούδια και κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες στο κατάμεστο κέντρο. Το ντουέτο της Γιώτας Νέγκα και του Κώστα Μακεδόνα ήταν αξιοθαύμαστο, καταπληκτικό και φυσικά, ψυχαγωγικό. Ακούστηκαν τραγούδια του Τσιτσάνη «Ομορφη Θεσσαλονίκη», «Νύχτες Μαγικές» «Οταν συμβεί στα πέριξ», του Νίκου Γούναρη: «Ενα βράδυ που 'βρεχε», «Θυμήσου», «Γλυκά μου μάτια», «Αρχισαν τα όργανα», τραγούδια του Ζαμπέτα, Παπαϊωάννου, Γαβαλά αλλά και του Ξαρχάκου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ανακτορίου Γεώργιος Αποστολάκης, Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο βουλευτής ΝΔ Αιτωλ/νίας Καραγκούνης Κώστας, , ο συγγραφέας Μήτσης Νικόλαος, από τον σύλλογο Θυρρειωτών ο Βενέτης Σπύρος, ο εκπρόσωπος της ΟΠΣΥΞ Μηλιώνης Άγγελος, κ.α.
FOTO ART ANGELOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: