Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ
Σύμφωνα με τις διατάξεις, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου 2009. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από ώρα 07:00 π.μ. έως και ώρα 19:00 μ.μ.
Θα είναι ανοικτά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) κατά την ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών
Κατά την ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών (Κυριακή 7 Ιουνίου 2009), τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως 19:00 το βράδυ, προκειμένου να παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πολίτες κάθε πληροφορία σχετική με την διαδικασία της ψηφοφορίας. Επίσης το Σάββατο 06-06-2009 τα Κ.Ε.Π. της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ.
Κ.Ε.Π. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Μεσολόγγι: Σπύρου Τρικούπη 23Τηλ.: 2631-55416, 55417 fax: 26310-51582
Αγρίνιο: Ηλία Ηλιού & Καζαντζή 10Τηλ.: 26410-39670-3 fax: 26410-41477
Έκδοση ταυτοτήτων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ανακοινώνεται ότι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις Ευρωεκλογές της 7-6-2009, τα Γραφεία Ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και των περιφερειακών Αστυνομικών Τμημάτων της, θα λειτουργούν, το μεν Σάββατο, παραμονή των εκλογών από την 08:00΄- 20:00΄ ώρα, την δε Κυριακή, ημέρα των εκλογών από 07:00΄- 19:00΄, για την υποδοχή δικαιολογητικών και έκδοση ταυτοτήτων.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Σπ. Μπερερή «Η Εκπαίδευση στο Δήμο Οινιαδών Αιτωλοακαρνανίας (1892-2009)»




Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Διονύση Σπ. Μπερερή «Η Εκπαίδευση στο Δήμο Οινιαδών Αιτωλοακαρνανίας (1892-2009)» που συνδιοργάνωσαν η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Δήμος Οινιαδών. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα Λόγου και τέχνης στη «Στοά του Βιβλίου» στην Αθήνα (Πεσματζόγλου 5 & Σταδίου) και χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση στην οποία παρευρέθηκαν άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης καθώς και γνωστές προσωπικότητες τόσο της Αθήνας όσο και της Αιτωλοακαρνανίας.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Οινιαδών Αντώνιος Αλετράς και στη συνέχεια σε ένα μεγάλο ακροατήριο μίλησαν για το βιβλίο, οι:
Γιώργος Σπανός, καθηγητής Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιος Τριλιανός, καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συγγραφέας Διονύσης Σπ. Μπερερής με τον οποίο οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να προμηθευτούν υπογεγραμμένα αντίτυπα του βιβλίου.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κοντός, Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο π. Βουλευτής Παναγιώτης Δελημήτσος, η
καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεοφανοπούλου-Κοντού Δήμητρα, οι Συγγραφείς Λαζαρόπουλος Πάνος, Κουβέλης Μπάμπης, Τσελεπής Μπάμπης, Πριόβολος Εθύμιος, Καρύτσας Γιάννης, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Άρης Μπιτσώρης, ο αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Κολόμβας, ο δάσκαλος Πέτρος Μπερερής από το παιδαγωγικό ινστιτούτο, ο π. διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Δρακόπουλος Ηλίας από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών: ο Πρόεδρος Στεργίου Δημήτρης και ο Ταμίας Μηλιώνης Άγγελος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλεξανδρής Δημήτρης, από τον Σύλλογο Αγραμπέλου και τη Βελανιδιά: ο Πρόεδρος Τσέλιος Γιώργος και η Γραμματέας Νούσια Αλεξία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κανδηλιωτών Μουρκούσης Βασίλειος, ο π. Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ γιατρός Χρήστος Κλαδευτήρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Χρήστος Ντέμος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης Σπύρος Μπενέκος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πενταλόφου Μιχάλης Τζορβαντζής, κ.α.
FOTO: photo art angelos