Ο τοπικός εκπολιτιστικός σύλλογος Αετού « Η Πεντάπολη» πέραν του καθιερωμένου εσπερινού και θέλοντας να αναβίωση το παλιό έθιμο του ψησίματος των αρνιών.
Μοίρασε δωρεάν ψητά κρέατα, γλυκά και άλλα εδέσματα σ’ όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στον εσπερινό .
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν οι παραδοσιακοί χοροί και τα τραγούδια που είχαμε προγραμματίσει .
Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς για την παρουσία και την συμμετοχή τους .
Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας κυρίους Καρέλη Κωνσταντίνο , Πλευρίτη Σπύρο , Μαργιώλη Ευάγγελο και Φοραδούλα Ιωάννη από Κομποτή για την προσφορά των κρεάτων .
Ευχαριστούμε τους αρτοποιούς του χωριού κύριους Καραμπέκιο Σπύρο, Καρύκη Παναγιώτη κ’ Βασίλη και Αναγνωστέλο Κωνσταντίνο για το ψωμί που προσέφεραν .
Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Κάραλη τυροκομικά προϊόντα και τους κυρίους Αποστόλη και Βασίλη Ντέμο για το κρασί.
Τέλος ευχαριστούμε τον Καρέλη Γεώργιο για το χρηματικό ποσό που έδωσε. Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους εσάς υγεία ευημερία και ο Άγιος Δημήτριος να σας προστατεύει και να σας έχει πάντα καλά .