Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΧΥΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ




Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009, αμέσως μετά την ομιλία του στη Μαρίνα Μεσολογγίου, επισκέφτηκε το υπό κατασκευή αρδευτικό φράγμα Αχυρών, στο Δήμο Μεδεώνος.
ΦΩΤΟ 1: http://agrinio-news.blogspot.com/
ΦΩΤΟ 2 : ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΦΩΤΟ 3,4: http://prototypia.blogspot.com/

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο (14ο) της εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα»

Κυκλοφόρησε το 14ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Αγραμπελιώτικα νέα», με πλούσια ύλη για τις πετυχημένες «Γιορτές Αγραμπέλου 2009» που πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο στο χωριό τους. Μουσική, γεύση από την αναβίωση του γαμήλιου γεύματος, επίδειξη Αλόγων, ταξίδι πολιτισμού στα Καλάβρυτα, πεζοπορία στη μνήμη του Σωτήρη Μπαμπάνη, παιδική βραδιά, ποδοσφαιρικός αγώνας, ήταν οι άξονες που στηρίχτηκαν οι φετινές εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την Κυριακή 9 Αυγούστου στο Αγράμπελο και προβάλλονται από την εφημερίδα.
Στο 8 σέλιδο φύλλο, που διανέμεται σε συνδρομητές, οι αναγνώστες θα διαβάσουν ακόμα, αφιέρωμα για το κτήμα «Ευγονία», το 2ο μέρος για τα παλιά καφενεία του χωριού, το άρθρο της Μαρίας Μπαμπάνη, τα σχόλια, το αντάμωμα Ξηρομεριτών, οι εκδηλώσεις της Βελανιδιάς, κ.α.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές και να παίρνουν την εφημερίδα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Τσέλιο, τηλ: 210-9568322, 6973/661013.
Επίσης πολλά κείμενα μπορείτε να τα διαβάσετε και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: http://agrampelonews.blogspot.com/