Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Εκδήλωση Πάρτυ από νέους-ες του Αγραμπέλου, αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009.

Οι νέοι-ες του Αγραμπέλου(Δ.Δ. δήμου Αστακού), διοργανώνουν ένα μοναδικό PARTY στο Bar Boo, Σαρρή 21, Ψυρρή, αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 και με ώρα προσέλευσης 23.00. Σε ένα πάρτυ για την νέα γενιά, για να γνωριστούμε και για να διασκεδάσουμε. Ελάτε για μια αξέχαστη βραδιά στο ομορφότερο νυχτερινό club στου Ψυρρή. Τηλ. Επικοινωνίας: 6979324225.

Πρόσκληση για εκλογές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αετινών Αθήνας, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009.

Να μη λείψει κανείς από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αετινών Αθήνας
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Σύλλογος Αετινών Αθήνας καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ επί της οδού Πατησίων 5, 4ος όροφος, Πλατεία Ομονοίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:
1. Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής.
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
3. Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής.
4. Πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη: (α) νέου Διοικητικού Συμβουλίου και (β) αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο 20 Ιουνίου 2009 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο χωρίς νέα πρόσκληση των μελών, οπότε θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων μελών. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές αυτοπροσώπως έως την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 στα γραφεία του Συλλόγου, Πατησίων 5, 4ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: Χρήστος Ντέμος: 6973209953. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η παρουσία όλων των συγχωριανών, στην Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφενός για την ανάδειξη ενός αντιπροσωπευτικού Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δυο χρόνια κι αφετέρου για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου μέσω των προτάσεων και της κριτικής σας. Για αυτόν το λόγο, ευελπιστούμε να σας δούμε όλους εκεί!
Υστερόγραφο: Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη τώρα που τελειώνει η διετής θητεία τους να ευχαριστήσουν όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους για τη στήριξη και τη συμπαράσταση που τους παρείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις και τα πεπραγμένα του Συλλόγου.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ