Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χοροεσπερίδα του συλλόγου Αετινών Αθήνας, στο Γιάννη Πάριο.


































Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η φετινή ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Αετινών Αθήνας, τη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στο κέντρο Fever, Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, Aθήνα. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έκανε το κατάμεστο κέντρο να πάλλεται στους ρυθμούς των επιτυχιών του Νίκου Οικονομοπούλου αλλά και των γνήσιων λαϊκών τραγουδιών του αγαπημένου Γιάννη Πάριου.
Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πλέον των 250 χωριανών και φίλων που διαμένουν στην Αθήνα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους ήχους των λαϊκών τραγουδιών. Όλους τους καλεσμένους τους καλωσόριζε με εγκαρδιότητα, στην είσοδο της αίθουσας, ο Πρόεδρος Χρήστος Ντέμος μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του και τις ευχές του σε όλους αλλά και στο καθένα χωριστά.
Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ερμηνεύοντας αγαπημένες δικές τους επιτυχίες και αυθεντικά λαϊκά τραγούδια και κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον κατάμεστο κέντρο.
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, ο ταμίας της ΟΠΣΥΞ Άγγελος Μηλιώνης, o πρόεδρος της βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών Χρήστος Σαλτογιάννης και ο έφορος Βαγγέλης Αποστολάκης, ο πρόεδρος του Αγραμπέλου Τσέλιος Γιώργος, από το Σύλλογο Κωνωπίνας ο Σάκιας Καψογιώργος, απο το Σύλλογο Θυρίου η Σιώζου Ελευθερία, ο εκδότης Χρήστος Παπαγιάννης ο επιχειρηματίας Παύλος Μπαρμπαρούσης , κ.α.
FOTO ART ANGELOS

ΠΑΡΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΙ ΑΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ