Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Νέο σούπερ μάρκετ της Γιάννας Γαζέτα, λειτουργεί στον Αετό.




Το ολοκαίνουργιο super market της Γιάννας Γαζέτα διαθέτει πληθώρα ποιοτικών προϊόντων και αγαθών με φθηνές και ελκυστικές τιμές. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο και καλύπτει τις ανάγκες σε όλους τους τομείς των προϊόντων. Στο νέο κατάστημα η φιλοσοφία του είναι τα καλά, φθηνά ποιοτικά προϊόντα και η Γιάννα τρέχει καθημερινά σε όλες τις αγορές προκειμένου να τα εξασφαλίσει και να τα φέρει με στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού. Μπαίνεις μέσα και «βρίσκεσαι» σε ζεστό, φιλικό και όμορφο περιβάλλον, με άψογη εξυπηρέτηση και πάντα με πολύ καλές τιμές.

Υπεύθυνη του καταστήματος είναι η Γιάννα Γαζέτα.
ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
Τηλ.: 26460-96282 και 6983171303.

Καταπράσινος ο κάμπος του Αετού

Ακριβώς κάτω από το χωριό απλώνεται ο καταπράσινος εύφορος κάμπος. Απέραντες εκτάσεις χωρίς αρδευτικά, άνυδρες, τώρα που σταμάτησε και ο καπνός παραμένουν δυστυχώς χέρσες.

Ανοιξιάτικη ομίχλη στο Κάστρο

Ένα πρωινό με ανοιξιάτικη ομίχλη στο Κάστρο. Το φαινόμενο της ομίχλης ήταν πολύ συνηθισμένο τις μέρες του Πάσχα στον Αετό, λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων.

ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ

Μέσα στο χωριό μας συναντήσαμε μια πανέμορφη ανθισμένη Κουτσουπιά. Η ανθισμένη κουτσουπιά (Cercis siliquastrum) με τα σκούρα ροζ άνθη της είναι εκπληκτικής ομορφιάς, είναι ένα εξαιρετικό θέαμα άνοιξης.