Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας «ο Αετός»







Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο, αρ. 56, της τριμηνιαίας εφημερίδας «ο Αετός», η οποία εκδίδεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αετινών Αθήνας «Ο Μπούμστος». Στη πρώτη σελίδα με κύριο άρθρο τονίζει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να σταματήσουν τα έργα στο Φράγμα Αχυρών. Επισημαίνει ότι εύλογη ανησυχία και οργή στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες, για μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση του αναδασμού στο Φράγμα Αχυρών, λόγω αμέλειας και αδιαφορίας του τ. Δήμου Μεδεώνος όσο και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον σοβαρός ο κίνδυνος να σταματήσουν οριστικά τα έργα.
Διαβάστε επίσης: Άλυτα και σοβαρά τα κτιριακά προβλήματα στο Δημοτικό σχολείο Αετού Ξηρομέρου, οι Πολιτιστικό Σύλλογοι κοντά στα παιδιά του Σχολείου μας, με κατάνυξη και ευλάβεια γιορτάστηκε ο Άγιος Δημήτριος, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα των Αετινών Αθήνας στα «Χίλια Αστέρια», NTOKOYMENTO: Οι κτιριακές υποδομές του σχολείου Αετού είναι σε άσχημη κατάσταση. Καθώς ξεφυλλίζετε θα βρείτε πολλά κείμενα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Όποιος θέλει να ενημερώνεται μπορεί γίνει συνδρομητής με ένα τηλεφώνημα στον πρόεδρο του Συλλόγου: Χρήστος Ντέμος, τηλ: 6973-209953.