Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Μια πολύ όμορφη Χοροεσπερίδα από το Σύλλογο Αετινών Αθήνας

         Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετινών Αθήνας διοργάνωσε χθες βράδυ, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, μια πολύ όμορφη χοροεσπερίδα στο Μεζεδοπωλείο Ταβέρνα, Ρεμπετάδικο «Ο Τέντζερης και το Καπάκι» στο Περιστέρι, με ζωντανή μουσική, μεζέδες και κρασάκι.
     Πολύς κόσμος, Αετινοί, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, με τους ήχους ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών.....
     Ήταν εκεί: ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, από τον περιβαλλοντικό Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων ο Πρόεδρος Γεράσιμος Ζορμπάς και η Μαρία Πίττα,  από το Σύλλογο Αρχοντοχωρίου ο Βαγγέλης Αποστολάκης,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Δημήτρης Μπολίκας, ο π. πρόεδρος συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης  Κουτιβής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Δημοσθένης Κουτσομπίνας, από το σύλλογο θυρρείου η Ελευθερία Σώζου, οι φίλοι του συλλόγου Διονύσης Πετρόπουλος και Στάθης Στεργίου, κ.α.













ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ......

Χιόνια στον Αετό

Τσουχτερό κρύο και χιονόπτωση επικράτησε στον Αετό (Ακτίου Βόνιτσας), στις 8 Φεβρουαρίου 2015, όπου από το μεσημέρι το έχει στρώσει….