Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μουσική βραδιά και περιβαλλοντική ευαισθησία από τον Σύλλογο φίλων Βελανιδιάς.

























Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Βελανιδιάς αντάμωσαν, κουβέντιασαν και διασκέδασαν, τη Παρασκευή το βράδυ 5 Μαρτίου, στο Μεζεδοπωλείο «Άγγελος» στο Χαιδάρι.
Το Μεζεδοπωλείο «Άγγελος» με ιδιοκτήτη τον Άγγελο Χούτα που κατάγεται από τη Κατούνα, έχει δημιουργήσει παράδοση στη ποιότητα και είναι ένα κέντρο κόσμημα με εμπειρία και μεράκι με πλούσιο και ποιοτικό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Σπύρος Φυσελιάς, Γιάννης Χρόνης, Γιώργος Τσέλιος, Χρήστος Σαλτογιάννης και Αλεξία Νούσια, με κέφι και διάθεση, υποδέχθηκαν όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.
Η ξεχωριστή γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς Σπύρου Φυσελιά, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ανακήρυξης του δάσους της βελανιδιάς σε προστατευόμενη περιοχή και ακολούθησε χαιρετισμός από την Ειδική Γραμματέα Αλεξία Νούσια η οποία διάβασε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις του συλλόγου.
Αμέσως μετά χαιρέτησαν την εκδήλωση οι: ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Δημήτρης Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας λόγου και τέχνης Άρης Μπιτσώρης, ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης και ο συγγραφέας Μπάμπης Τσελεπής, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρόντες που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή και έκλεισε λέγοντας ότι οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό στο περιβάλλον, γιατί το δάσος της Βελανιδιάς στο Ξηρόμερο, είναι η ζωή μας και η προίκα που θα δώσουμε στα παιδιά μας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους πέρασαν ένα θαυμάσιο βράδυ. Οι παρέες ήταν πολύ κεφάτες, το φαγητό ήταν υπέροχο, το περιβάλλον μαγευτικό. Πλούσιες ήταν οι μελωδίες από τη μικρή ορχήστρα του μεζεδοπωλείου, που ξεσήκωσαν τον κόσμο και γέμισε η πίστα μεράκι και όταν το κέφι έφτασε στο κατακόρυφο με τραγούδια και χορούς, τότε πολλοί μερακλήδες διακρίθηκαν με τις χορευτικές τους επιδόσεις.
Ήταν εκεί: ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης , ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Κοντός, ο διοικητής της τροχαίας Αθηνών-Ταξίαρχος Ανδρέας Κορδολαίμης, ο καθηγητής ΤΕΙ Μεσολογγίου Θεόδωρος Κροκίδας, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ: ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος Θανάσης Γεροδημήτρης, ο Γραμματέας Ταξιάρχης Σάββας, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Σάββας Αλέκος, οι δημοσιογράφοι Κώστας Τσάκαλος και Γιώργος Γεραφέντης, οι συγγραφείς: Μπάμπης Κουβέλης, Πάνος Λαζαρόπουλος, η Ζωγράφος Σοφία Λαζαροπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρίγανης Νίκος Γεραντώνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, ο Πρόεδρος Συλλόγου Σκουρτούς Γεράσιμος Στρατούλης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αετού Χρήστος Ντέμος, από το Σύλλογο Κωνωπίνας: οι Αντιπρόεδροι Νίκος Κορομηλάς, Λεωνίδας Καραμπέκιος και ο Γραμματέας Χολής Θεόδωρος, από το σύλλογο Φυτειωτών: ο πρόεδρος Χρήστος Σαλτογιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. Βαγγέλης Αποστολάκης, Ζώης Κουτσουμπίνας, Μαρκέλλα Δημητριάδη και Μαρριέτα Σπαή, ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρυσοβίτσας Κώστας Γεωργούλας, η ταμίας του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Χριστίνα Τάσση, ο Γραμματέας του Συλλόγου Παπαδαταίων Αλέξης Κατσιγιάννης, από το σύλλογο Θυρρείου η Ελευθερία Σώζου, ο π. Πρόεδρος Συλλόγου Προδρόμου Πέτρος Νικολάου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανθώνος Ηλείας Νίκος Αποστολόπουλος, από τη νεοσυσταθείσα Ξηρομερίτικη Εταιρεία λόγου και τέχνης ο πρόεδρος Μπάμπης Τσελεπής και τα μέλη: Μαρία Πίττα, Άρης Μπιτσώρης, Χρήστος Γαζέτας και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα ιστορικά μέλη της Βελανιδιάς Αλέξανδρος Ταπραντζής, Γιάννης Κατσαρομήτσος, Στάθης Στεργίου, Πέτρος Ζώγας, Μάκης Ζορμπάς, Λίνα Γαζέτα, Ευτυχία Βενετίκου, το μέλος του ορειβατικού Συλλόγου ΟΤΕ Γεράσιμος Χασιώτης, οι επιχειρηματίας Κώστας Ζανιάς από Πρόδρομο και Δήμος Τάγκας από το Αγράμπελο και πολλοί ακόμη φίλοι του Συλλόγου και του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου.
FOTO: Γάκιας Τσέλιος