Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

O Βαγγέλης Κουτιβής προτάθηκε από μέλη και φίλους, για υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Από μέλη και φίλους του κινήματος, προτάθηκε για υποψήφιος δήμαρχος στο διευρυμένο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, ο Βαγγέλης Κουτιβής, στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ.
Τα μέλη και οι φίλοι με παρακαταθήκη το τεράστιο έργο που επιτέλεσε ο Βαγγέλης Κουτιβής, σαν πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κατουνιωτών και σαν εκδότης της εφημερίδας «Η Κατούνα», τον πρότειναν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, για τη θέση του Δημάρχου, του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, με τη βεβαιότητα ότι θα αναδειχθεί ο καλύτερος.
Τα μέλη και οι φίλοι που στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Κουτιβή τόνισαν:

Έχοντας ως γεγονός πλέον την ίδρυση του νέου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε καινούριες προκλήσεις και σε μεγάλες ευθύνες και η επιλογή του Βαγγέλη Κουτιβή για τη θέση του Δημάρχου αποτελεί καθολικό αίτημα.

Ο Βαγγέλης Κουτιβής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους συλλόγων στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και η έγχρωμη πολυσέλιδη εφημερίδα «Η Κατούνα» της οποίας είναι εκδότης είναι η πρώτη και η καλύτερη στον πολιτιστικό τύπο, ενώ κατά κοινή ομολογία, επί της προεδρίας του η Κατούνα και ο Δήμος Μεδεώνος απέκτησαν κύρος και βαρύτητα.

Στην μέχρι τώρα διαδρομή του ως Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών (για 8 οκτώ συνεχή χρόνια), έχει δώσει δείγματα του ήθους, της εργατικότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς του στον τόπο. Η πρόθεσή του αυτή δεν πηγάζει από προσωπικά κίνητρα αλλά από ένα και μόνο λόγο: να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο νέος δήμος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όραμα για τον τόπο αυτό, έναν τόπο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα απ’ όλα να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν μπορούμε να πάμε στη νέα εποχή με παλιές ιδέες και την παλιά νοοτροπία.

Είναι γνωστό ότι διαθέτει την γνώση και την εμπειρία για να αναλάβει αυτό το δύσκολο και βαρύ φορτίο για την οικοδόμηση και το στήσιμο του νέου μας Δήμου. Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του και στις προσδοκίες των κατοίκων του ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας είναι αναγκαίο να τοποθετηθεί σε γερές βάσεις και να στηριχθεί σε γερά θεμέλια.

Με αυτές τις διαπιστώσεις και τις σκέψεις, με αίσθημα ευθύνης και έχοντας επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών του εγχειρήματος, απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους συνδημότες μας στο νέο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και τους γνωστοποιούμε την πρόταση μας να είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Κουτιβής σαν Δήμαρχος, στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010.