Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Κυκλοφόρησε το νέο ανανεωμένο έγχρωμο φύλλο (αρ. 100) της εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα».

Ανανεωμένη, ιδιαίτερα καλαίσθητη, έγχρωμη έκδοση με πλούσια ύλη 12 σελίδων κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας «Φυτειώτικα Νέα», αρ. 100, με καινούργιες ενότητες και ανανεωμένη θεματολογία, που εκδίδει ο πολιτιστικός σύλλογος Φυτειωτών «Το λιγοβίτσι».
Για πρώτη φορά η εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα», κυκλοφορεί σε έγχρωμη έκδοση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που ανέλαβαν το σύλλογο και έβγαλαν εις πέρας το έργο για την αναβάθμιση της εφημερίδας. Αξίζουν πολλά μπράβο στο Πρόεδρο Χρήστο Σαλτογιάννη και σε όλα τα νέα παιδιά του Συλλόγου. Οι αλλαγές ξεκινούν με το νέο στήσιμο, τα πολλά χρώματα και τις νέες στήλες όπως ο ανανεωμένος έγχρωμος ανεμόμυλος, τα παιδία παίζει, πράσινες σκέψεις, κ.α. Η αλήθεια είναι ότι η εφημερίδα είναι πιο φρέσκια, δροσερή, ευκολοδιάβαστη, με πολλές φωτογραφίες και πιο πλούσια ύλη.
Στο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί αρ. 100, υπάρχουν τα ενδιαφέροντα θέματα: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τους: Πρόεδρος: Χρήστος Γ. Σαλτογιάννης, Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Στ. Μήτας, Γεν. Γραμματέας: Παρασκευή Ν. Πατσιά, Ταμίας: Ζώης Π. Κουτσομπίνας, Έφορος Δημ. Σχέσεων: Ευάγγελος Χ. Αποστολάκης, Μέλος: Μαρριέτα Χ. Σπαή και Μέλος: Μαρκέλλα Πρ. Δημητριάδη, ο Καλλικράτης και ο Δήμος Φυτειών, Γιορτή τσιγαρίδας, Δυναμική συμμετοχή του Δήμου Φυτειώνστην εκθεση POLIS 2009, εορτασμός 28ης Οκτωβρίου, Θεοφάνεια, ιστορικά από το Μπάμπη Κουβέλη, η χοροεσπερίδα τουΣύλλογου που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Μποέμισσα» Σολωμού 13-15 Αθήνα, στις 10:30 το βράδυ και βρίσκεται στην Σολωμού 13-15 Αθήνα, ο Ακαρνανικός, κ.α.
Αν επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φυτειωτών Χρήστο Σαλτογιάννη, Αχαρνών 303, 10446 Αθήνα, τηλ: 6972072813 η στείλτε e-mail: fitiotikanea@yahoo.gr Μπορείτε να διαβάσετε τα δημοσιευμένα άρθρα στην εφημερίδα «Φυτειώτικα Νέα», στο Blog: http://fitiesnews.blogspot.com/
Διαβάστε (και κατεβάστε) την εφημερίδα online: http://www.fities.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: