Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στον Αετό


   
    Mε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στον Αετό(Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας), καθώς πάνω από 35 κάτοικοι πρόσφεραν οικειοθελώς αίμαενισχύοντας την προσπάθεια του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου αποδεικνύοντας, πως η Αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και πολιτισμού!
    Αξίζει να αναφερθεί, ότι ήταν η 1η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στον Αετό, η ανταπόκριση των χωριανών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και χαρακτηριστική ήταν η απογοήτευση 30 περίπου εθελοντών αιμοδοτών, που για διάφορους λόγους, δεν επιτρεπόταν να δώσουν αίμα........
     Η αιμοδοσία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, σε συνεργασία με  τον αιμοδοτικό Σύλλογο Αγρινίου και η πρωτοβουλία αυτή είχε σαν σκοπό την δημιουργία τράπεζα αίματος, που εξασφαλίζει φιάλες αίματος σε ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.
     Ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αετού «Η Πεντάπολη» Τάκης Αλ. Σταμάτης, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν, τον αιμοδοτικό Σύλλογο Αγρινίου, τονίζει ότι ήταν απίστευτη και συγκινητική η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών και υπόσχεται να συνεχιστεί αυτή η ιερή προσπάθεια, που θα προσφέρει ζωή (στην κυριολεξία) στους συγχωριανούς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: