Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Κατηγορούμενα δύο αδέρφια από την Κωνωπίνα, για τη ζωοκλοπή στον Αετό

Τελικώς δύο ήταν οι ζωοκλέπτες που επέβαιναν στο όχημα με τα 21 αρνιά!
     Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, η υπόθεση ζωοκλοπής που είχε συμβεί χθες (29-2-2012) νωρίς το πρωί, στονΑετό Ξηρομέρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών αδερφών (σ.σ: από την Κωνωπίνα) ηλικίας 25 και 23 ετών για διάπραξη ζωοκλοπής κατά συναυτουργία....
      Συγκεκριμένα οι δυο δράστες μετέβηκαν σε στάβλο 48χρονου ημεδαπού στον Αετό Αιτωλοακαρνανίας όπου αφαίρεσαν  21 αρνιά και ένα κατσίκι τα οποία φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς αριθμό κυκλοφορίας.
        Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν το όχημα των δραστών να κινείται στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου
      Στη θέα των αστυνομικών οι δυο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και καταδιωκόμενοι από τους Αστυνομικούς εγκατέλειψαν το όχημα τους σε κοντινή απόσταση.
      Μέσα στο αυτοκίνητο οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν είκοσι ένα αρνιά από τα οποία τα δυο ήταν νεκρά και ένα κατσίκι τα οποία και κατέσχεσαν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα ζώα είχαν κλαπεί από τον στάβλο του 48χρονου, ενώ δράστες της κλοπής ήταν οι δυο ημεδαποί.
       Το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της ζωοκλοπής, ενώ όλα τα ζώα αποδόθηκαν στο 48χρονο.
      Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ημεδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: