Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
του Πολιτιστικού Συλλόγου
Αετινών Αθήνας «ο Μπούμστος»

       Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, με απόφαση του στις 2-05-2011 συνεδρίαση, αφού έλαβε υπόψη το καταστατικό του συλλόγου και τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, σπεύδει έγκαιρα να αναγγείλει και

Προσκαλεί

  Τα τακτικά μέλη του σε Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στα γραφεία μας, Πατησίων 5, 4ος Όροφος, στην Αθήνα,  την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2011, και ώρα 5 μ.μ. απόγευμα, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
 α)  Εκλογή Προέδρου Γεν. Συνέλευσης
 β)  Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
      Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής
 γ)  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
 δ)  Εκλογή επτά (7) μελών του Δ.Σ. και τριών (3) αναπληρωματικών, τριών (3) μελών εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και τριών (3)  αντιπροσώπων στην ΟΠΣΥΞ.  
     
Αν η Γενική συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα, ΚΥΡΙΑΚΗ  29  ΜΑΙΟΥ 2011, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο.
      Προσοχή δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα μέλη που είναι εντάξει ταμειακά και οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται προσωπικά μέχρι την Τρίτη  17 Μαΐου 2011 και ώρα 18.30 μ.μ, ώστε να υπάρχει χρόνος να γραφούν και να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια. Για τον λόγο αυτό τα γραφεία μας την τελευταία εβδομάδα θα είναι ανοικτά καθημερινά 5-7 μ.μ. και θα δέχονται τις αιτήσεις για υποψηφιότητες.  

                Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
                              ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΝΤΕΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ           ΖΑΦΕΙΡΗ ΓΩΓΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: