Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Το νερό….νεράκι στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου

Μεγάλη δοκιμασία η έλλειψη νερού εν μέσω καλοκαιριού για τους κατοίκους του Χωριού Κωνωπίνα του Δήμου Μεδεώνος. Οι κάτοικοι της Κωνωπίνας διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν νερό για τις καθημερινές τους ανάγκες (μαγείρεμα, πλύσιμο, τουαλέτα κλπ) και βιώνουν το πρόβλημα σε όλο του το μεγαλείο εν έτη 2009.
Το σοβαρό αυτό πρόβλημα της λειψυδρίας αποθάρρυνε αρκετούς Κωνωπινιωτές να επισκεφθούν το καλοκαίρι την γενέτειρά τους και έφερε πρωτόγνωρη αναστάτωση στην καθημερινότητα των Κωνωπινιωτών.
Καταγγέλλουν ότι, η Κωνωπίνα είναι το μοναδικό Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μεδεώνος που δοκιμάζεται από την έλλειψη νερού
(έχει νερό 4/5 ώρες το 24ωρο) σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Διαμερίσματα του Δήμου που το νερό τρέχει μέρα και νύκτα.
Το καινούργιο δίκτυο ύδρευσης του χωριού, στο οποίο είχανε εναποθέσει τις ελπίδες τους, ότι θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα ύδρευσης κατάντησε σαν το “Γεφύρι της Άρτας”.
Παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής ότι το έργο έχει σχεδόν τελειώσει και απομένει να τοποθετηθούν τα ρολόγια, καθυστερεί ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ και πάει από χρόνο σε χρόνο.
Οι Κωνωπινιώτες κάνουν έκκληση στον Δήμαρχο Μεδεώνος κ. Γιάννη Σεραφή να δώσει λύσει στο μείζον αυτό θέμα της λειψυδρίας που ταλανίζει το χωριό τους και να δρομολογήσει άμεσα τη λειτουργία του νέου δικτύου ύδρευσης με την τοποθέτηση υδρομέτρων.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: